Verpleegkundige in de wijk

Nijmegen
Fulltime
Salaris: €2.419,91 tot €3.264,29 /maand


Welkom bij Teamzorg!

Hoe vaak komt het wel niet voor dat er niet genoeg tijd voor een cliënt is, dat hij of zij niet genoeg inspraak heeft in de zorg, dat je als verzorgende/verpleger maar een “nummertje” bent. Wij vinden dat persoonlijke aandacht, voldoende tijd en aandacht voor jou én de cliënt, zorg op maat, wederzijds respect en inspraak een pre zijn binnen de thuiszorg. Ook binnen je team zal jij inspraak hebben en is er altijd ruimte voor feedback of ideeën. Tevens is er ook ruimte om je verder te verdiepen met bijvoorbeeld opleidingsmogelijkheden. Hiermee onderscheiden we ons van de tegenwoordig gespannen en gehaaste zorg. We werken in kleine, hechte teams zodat onze cliënten met continuïteit worden verzorgd en niet steeds maar moet afwachten wie er langs komt. Hierdoor bouw je tevens ook een betere band op met je cliënten.

We zijn een fris en erkend leerbedrijf met een vernieuwende blik en zitten in een enorme vlucht. Vandaar dat wij op zoek zijn naar jou!

Wat wordt je functie?

Als Verpleegkundige niveau 4 verricht jij verplegende en begeleidende werkzaamheden binnen de thuiszorg. Je bent verantwoordelijk voor de multidisciplinaire samenwerking tussen cliënten, familie en contactpersonen.
Van een aantal cliënten bij jij de eerst verantwoordelijke verzorgende (EVV), bij dezen cliënten coördineer jij de zorg zodat de cliënt altijd de juiste zorg ontvangt!

Wij geloven in het geven en nemen en verwachten deze flexibele en empathische instelling ook van onze medewerkers.

Wat vragen wij van jou?

 • Je hebt een mbo-opleiding verpleegkunde (niveau 4) succesvol afgerond;
 • Je bent in het bezit van bekwaamheidsverklaringen voor het verrichten van risicovolle en voorbehouden handelingen behorend bij niveau 4 of hoger;
 • Je hebt ervaring in een soortgelijke functie en in de ouderenzorg;
 • Je bent in staat een VOG aan te vragen;
 • Je kunt werken met zorgdossiers (NANDA), -plannen en –protocollen;
 • Tot slot ben je in staat om een goede relatie met (naasten van) de cliënt op te bouwen, een verantwoordelijke rol met veel betekenis;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs (B).

Los van documentatie en vaardigheden vragen wij ten slotte ook om de volgende kwaliteiten:

 • Je hebt een spontane houding en bent sociaal vaardig;
 • Je bent een echte samenwerker;
 • Je bent empathisch, betrokken en een goede luisteraar;
 • Je bent flexibel en staat open voor feedback;
 • En je hebt natuurlijk liefde voor de zorg!

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou een leuke, verantwoordelijke, flexibele maar vooral ook leerzame baan als Verpleegkundige in de wijk! Alle arbeidsvoorwaarden zijn volgens de cao VVT, waaronder onregelmatigheidstoeslag, eindejaarsuitkering en ruime reiskostenvergoeding. Daarnaast de mogelijkheid om aan te sluiten bij onze collectieve zorgverzekering (IZZ).

Heb je geen auto tot je beschikking? Geen probleem! Bij ons heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van een auto van de zaak (eigenbijdrage € 150,-). Je mag dan ook privé rijden met onze Fiat 500!

Jouw uurloon zal tussen de €15,46 en €20,86 liggen, afhankelijk van je ervaring (FWG 45).

Er heerst bij ons een informele en open sfeer en er is geen hiërarchie; iedereen is in onze ogen gelijk. Ook staan wij open voor nieuwe initiatieven en stellen wij eigen inspraak enorm op prijs! Ben jij al langer werkzaam in de thuis- of ouderenzorg en ben jij zelfverzekerd over je eigen kunnen? Dan bieden wij jou ook de mogelijkheid om begeleiding te geven aan onze stagiaires. Dus heb jij de ambitie om jouw kennis over te dragen? Dan is deze baan écht iets voor jou!

Voor aanvullende informatie verwijzen we je graag door naar onze website:

www.teamzorg.eu

Interesse?!

Neem direct contact met ons op!

Ga naar alle vacatures.